Voor de wind Coaching
Vooruitkomen door dichtbij te blijven
 Wat doe ik?

Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Dat kan zijn op het gebied van werk, een persoonlijke vaardigheid of misschien ben je meer op zoek naar zingeving en balans. Hieronder vind je voorbeelden van wat ik doe. Heb je vragen neem dan contact op. Ik help je graag (telefonisch of met een kop koffie) bij het vinden van de vorm die bij je past.
 Individuele coaching


Mis je iets in je leven, maar weet je niet zo goed wat? Wil je zichtbaarder worden op je werk? Vind je het lastig om te werken in een (scrum)team?  Twijfel je over een volgende stap in je loopbaan? Heb je moeite met nee zeggen? Of is er iets anders dat je graag eens met een coach zou willen bespreken?
Ik help je graag verder. 

Maak via onderstaande knop een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Maak een afspraak

Jutterswandeling


Zoeken en niet weten wat je gaat vinden. Dat is de jutterswandeling. Knaagt er iets aan je, maar heb je nooit de tijd of energie om het verder te onderzoeken? Wil je ergens al een tijdje iets mee, maar komt er steeds wat tussen? Blok nu een uur in je agenda. We trekken er samen op uit in de natuur (strand, duinen, bos) en ontdekken wat je bezighoudt. Door buiten in de natuur te zijn kom je los van de dagelijkse beslommeringen en het helpt je te relativeren en de dingen in een groter perspectief te zien. Je kunt de zaken beter overzien en oplossingen voor problemen dienen zich aan. Je bent gestart en dat is de helft van het werk.


Maak een afspraak